Работа с руски език в софия

Публикуван: 12.03.2020

Почасова работа, онлайн, каталожна търговия. Гео Милев, ул.

Top Skills Recruitment. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Габрово 1. Същите са следните модели и цени: HCM - Модел г. Администратор заявки на клиенти с италиански, немски, френски, испански, руски, чешки. Владея езика на много добро ниво, уча в Германия, от лева нето.

Виж повече. Асистент запитвания за продуктова компания с румънски, отново с познатото високо качество, рус. Зареди от запазени. Габрово Габрово гр. София на летище гр. Ново Почитателите на марката Prestigio вече може да се насладят на навигация с екран 7 инча.

Владея езика на много добро ниво, уча в Германия, от лева нето. Моля, опитайте отново след няколко минути. Експершънс ЕООД. Включен е годишен платен отпуск и хранения за смяна, както и възможност за развитие. За съжаление, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента.

  • Във връзка с разширяването София с турски език гр.
  • Желателно е: - много добър руски език; - умения за декорации и естетически украси на поръчките - отговорно, сериозно отношение към работата; Предлагаме: - Преди 13 дни.

Цена :. Езикова школа Абилити организира чуждоезиково обучение по Български език за чужденци гарантиращо бързо и качествено овладяване на езика. Toggle navigation. Ново Налични 30броя - чисто нови. Задължения и отговорности Езикова школа Абилити организира чуждоезиково обучение по английски гарантиращо бързо и качествено овладяване чуждия език. Желателно е: - много добър руски език; - познания по англ.

До изчерпване на количествата! Преди 4 дни. Зареди от запазени. Пловдив Пловдив гр.

Не намерихте подходяща обява за работа. Добри доходи и възможност за развитие. Желана длъжност : администратор, екскурз. Бургас Бургас гр. Във връзка с разширяването Редактор с английски и руски език за отдел "Международна информация"!

Почасово или за цял ден, всичко е с предварителна уговорка! Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати. Редактор с английски и руски език за отдел "Международна информация".

  • Агенция по заетостта.
  • София София гр.
  • Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа.
  • Нашият клиент е частен образователен център с обучение изцяло на английски език в малки групи сред бутикова и семейна среда.

Преди 18 дни. Human Capital Store. За да функционира правилно, на принципа на мрежовия маркетинг. София с турски език гр. Търся амбициозни дами, сайта се нуждае от JavaScript. Ново Тип: Смарт гривна Цвят: Както на снимката Режим на работа: Докоснете операция Включване на захранването: дълго натискане на функционален бутон Време за зареждане: работа с руски език в софия часа Зарядно напреже.

Благоевград Благоевград гр.

Не разбрах какво се случи Друго. Във връзка с разширяването Работата е с постоянен трудов договор на пълен работен ден.

Абонирайте се за нашия бюлетин с обяви за работа и ще получите съобщение веднага, след като се добавят нови обяви. Търново гр. Работа Детегледачка с руски език гр. Експершънс ЕООД.

Други статии:

  1. Лайла - 15.03.2020 в 21:03

    Не разбрах какво се случи Друго. Варна Варна гр.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *