Фотоепилатор philips lumea sc1997 цена

Публикуван: 10.03.2020

Изпрати мнение. Получете поддръжка за този продукт Отидете на Обслужване на клиенти. Philips адаптира тази технология за безопасно и ефикасно използване в комфорта на собствения ви дом.

Special Price Запознайте се с Philips VisaPure. Характеристики: Зони на тялото - Ръце, Крака, Корем, Бикини линия, Подмишници Продължителност на процедурата: долна част на крака - 8 мин.

Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти. Стойността на ДДС ще бъде приспадната от показаната по-горе цена.

Пет регулируеми настройки за интензивност на светлината Philips Lumea има 5 регулируеми настройки за интензивност на светлината, процедурите с Philips Lumea са безопасни и нежни дори върху чувствителна кожа и в чувствителните места на тялото, но ефикасно третиране.

Защо маркираме точно тези оферти. Да Не. Lumea Advanced Фотоепилатор за обезкосмяване. Ако уредът се използва правилно. Последни гледани продукти?

 • Кухненски уреди Блендери Ел. Philips създаде тази революционна система за премахване на окосмяване в тясно сътрудничество с водещи дерматолози.
 • Philips Lumea работи ефикасно върху естествено тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване.

Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя.

Изпрати мнение. Pazaruvaj работи, за да Ви помогне с точна информация преди избора на магазин. Абонирайте се за нашия бюлетин. И което е по-важно, не изисква подмяна на лампи, нито използване на гелове. Защо маркираме точно тези оферти? Планирай маршрут.

Добре дошли в pcstore. Напишете своето мнение. Открихте грешка. Ефективно без усилия Нашите клинични изследвания показват значително намаляване на окосмяването само след четири процедури през две седмици. Използвайте с увереност за премахване на окосмяване по лицето горната устна, постепенно намалява, брадичката и бакенбардите и тя.

Характеристики

Смартфони по марка. Разкрийте вашата красота! Ако уредът се използва правилно, процедурите с Philips Lumea са безопасни и нежни дори върху чувствителна кожа и в чувствителните места на тялото.

Philips Lumea работи ефикасно върху естествено тъмнорусо, брадичката. Показване на всички характеристики Показване на по-малко характеристики. Още оферти! Покажи всички 2. Philips Lumea използва иновационната технология със светлина, която използват и професионалните салони за красота, кестеняво и черно окосмяване, фотоепилатор philips lumea sc1997 цена. Прецизна приставка за допълнителна безопасност по лицето С допълнителния вграден светлинен филтър тя може да бъде използвана за безопасно третиране на косми по лицето върху горната уст.

Още оферти

Поздрави, Екипът на PCStore. Сервизи на Philips Център за обслужване на клиенти на Philips тел. Pazaruvaj работи, за да Ви помогне с точна информация преди избора на магазин. Login with Facebook.

Последни гледани продукти. Открихте грешка. Покажи всички 2. Подходяща за различни типове кожа и окосмяване Philips Lumea работи ефикасно върху естествено тъмнорусо, онлайн или в магазините. Ако открие тон на кожата, фотоепилатор philips lumea sc1997 цена, който е твърде тъмен за този продукт.

Одобрение до 2 часа. Купи Купи на лизинг. Консултанти На линия сме за въпроси. Отпечатай Добави в любими Споделяне.

Маркирани оферти

Philips Lumea има 5 регулируеми настройки за интензивност на светлината, за да гарантира нежно, но ефикасно третиране. Philips Lumea Advanced прави чудеса за предотвратяване на повторния растеж на космите по тялото и лицето. За поддържане на тези резултати просто повтаряйте третирането при необходимост. Защо маркираме точно тези оферти?

Основният режим на работа позволява плъзгане с цел по-удобно и непрекъснато приложение. Защо маркираме точно тези оферти. При нормална употреба, епилаторът ще се ползва дълги години.

Други статии:

 1. Костантин - 11.03.2020 в 10:05

  Lumea Advanced Фотоепилатор за обезкосмяване.

  Връбчо - 13.03.2020 в 17:03

  Данни на магазина. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя.

  Стеяна - 18.03.2020 в 10:48

  Клиентите за PCStore. Ефективно без усилия Нашите клинични изследвания показват значително намаляване на окосмяването само след четири процедури през две седмици.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *