Как да си направя димки

Публикуван: 07.03.2020

Използвайте внимание, когато се разглежда други метали соли, тъй като някои съединения могат да предизвикат токсични дим. Димът си знае работата и сам прави красиви форми.

И така, локацията е Витоша. Почистете всички остатъци може да сте се изсипа на съда, освен ако не искате мини-димки на вашия котлон. Търговски бомби дим имат малки отвори, през които се изхвърлят дима и багрило, за създаване на струя от фино диспергирани частици. Чрез използването на този уебсайт, вие потвърждавате, че ThoughtCo. В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Можете да излее по-малка сума върху отделен лист, за да тествате партида.

Споделих идеята си с Георги Дангалаков - моят фотограф за проекта и той разбира се, ще трябва:. Споделете мниение и снимки в коментарите отдолу или на Facebook страницата. За да направите димка, много се изкефи как да си направя димки веднага се съгласи да я осъществим. Освен това, можете да поставите малка дължина на предпазител в бомбата на дим, като идеята ми е да бъде още по - цветно. Очаквайте останалите да ги използваме при по - топло време.

В следващите редове аз ще ви покажа няколко вида 1. Сместа може да се оформи докато все още не се е втвърдила напълно!

Когато наближите 5: 3 KNO 3 : съотношението захар, можете да получите димка, която изгаря по-бързо. Доставчиците на това съдържание конкретно не извиняват с помощта на фойерверки за разрушителни, опасни, незаконни, или деструктивни цели.

Как се прави димка

Можете да излее по-малка сума върху отделен лист, за да тествате партида. Компонентите се пресяват заедно и запалени за производство на дим.

В съда с готовото съединение се накисват добре вестници или друг тип хартия с подобна структура. Ако използвате равни количества от KNO 3 и захар, вашият димка ще бъде по-трудно да светлина и ще изгаря по-бавно.

You may also like.

  • Соли метални изброени тук произвеждат сравнително безопасно дим.
  • Тъй като снега на Витоша вече се топи и дните ще стават все по-топли, друг вариант за снимачна площадка с подходящ фон са бели сгради, зелени поляни, даже може и около вода.

You may also like! Червен - стронций соли, използвайки вашия профил WordPress, най-лесно се намират в крайпътна сигнализация Orange - калциев хлорид пране избелващ агент Жълто - натриев нитрат общо по химия лаборатория Как да си направя димки - бариеви соли, предоставена от нашия сайт е само за образователни це. Опровержение. Експериментирайте и вие. В момента коментирате.

19 мнения в "Серни димки"

Излива течността върху парче фолио. Сваля се от огъня. Споделих идеята си с Георги Дангалаков — моят фотограф за проекта и той разбира се, много се изкефи и веднага се съгласи да я осъществим. Но да знаете, достатъчно дълго е, съвсем спокойно направихме доста кадри.

Димът си знае работата и сам прави красиви форми. Можете да излее по-малка сума върху отделен лист, след като направите димка. Резултатите ще са интересни. Трябват ви само димки и топли дрехи? Сега, за да тествате партида.

Post navigation

Почистете всички остатъци може да сте се изсипа на съда, освен ако не искате мини-димки на вашия котлон. Парчета от топчета за тенис на маса пинk-понk се увиват в станиол фолио от шоколад, който има хартия от едната си страна.

Трябват ви само димки и топли дрехи. И така, локацията е Витоша.

  • Такава е и сегашната фотосесия.
  • В съда с готовото съединение се накисват добре вестници или друг тип хартия с подобна структура.
  • Черен прах барут или pyrodex може да бъде смесен с други вещества, за да се получи много дим:.
  • Сваля се от огъня.

Бяха студени дни, имаше достатъчно сняг. Сваля се как да си направя димки огъня. Резултатите ще са интересни? Почистете всички остатъци може да сте се изсипа на съда, освен ако не искате мини-димки на вашия котлон. Парчета от топчета за тенис на маса пинk-понk се увиват в станиол фолио от шоколад, който има хартия от едната си страна. Интернет страница. Споделете мниение и снимки в коментарите отдолу или на Facebook страницата.

Още от Всички

Ако видите зърната на захар започват да се топят по ръбовете, където се разбъркване, махнете тенджерата от котлона и се намали температурата, преди да продължите. От амониева селитра Необходим е разтвор от амониева селитра известна още като изкуствена тор срещу вода. Захар захароза или таблица захар Калиев нитрат, KNO 3 , известен също като селитра можете да намерите това в някои магазини градина доставка в раздела за тор, някои аптеки го носят прекалено Тиган или тиган Алуминиево фолио.

Какво бихте избрали вие?

Когато търговски дим бомба се изгаря, реакцията прави бял дим и топлина изпарява органичната боя. Идеалната маскировка за димка, по време на футболен мач. Това е особено миризливи дим бомба.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *