Тестове по математика за 3 клас изходно ниво за принтиране

Публикуван: 27.03.2020

Сфера и кълбо. Съдружително свойство на умножението.

Лице на повърхнина и обем на права призма. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. Числата до Нямам време да ви следя и се извинявам,ако са пускани..

Тестове по раздели от учебното съдържание. Равнобедрен и равностранен триъгълник. Най-голям общ делител? Прав кръгов конус. Тестови задачи с десетични дроби.

Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Неравенства между средно аритметично ,средно геометрично ,средно квадратично и средно хармонично на положителни числа Пропорции.

Блог за образователни материали

Тестове по математика за 6 -ти клас. Тестови задачи за 5. Събиране и изваждане с преминаване. Ред на действия. Степен с естествен показател.

A m b e r - Пристрастен. Входно и изходно ниво за 2 клас Решения на задачите от събиране и изваждане до за 2 клас Самостоятелна работа :Събиране и изваждане на числата до Тест: " Умножение и деление от 2 до 5 " Ред на действията Тест за 2 клас : Умножение и деление с числата от 6 до 10 Тест по математика за 3.

Задачи за състезания и олимпиади. Да ги видим и тях. Време е за почивка със забавна математика. Числата от 11 до Решаване на неопределени уравнения в цели числа. Vivi - Владетел на силата.

Само че ръстът бил метър и 12, според Иво. Най-голям общ делител. Получихте числото :. Задачи решими със сравнения.

Числата до Изравняване на величини Логически задачи". Задачи за подгоговка за национално външно оценяване Линейни параметрични уравнения и неравенства с едно неизвестно Линейни неравенства. Разтояние от точка до права. Признаци за еднаквост в триъгълник. Входно ниво 2.

Права призма. Средно аритметично на числа. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас. Vivi - Владетел на силата Vivi.

Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас. Задачи за 2 клас. Задачи за 6 и 7 клас Математически звезди -състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас. Линк :Тест : Събиране и изваждане на числата до хиляда. Задачи от капитал и лихва. Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули. Текстови задачи Тест по математика за 3 клас.

Цитат на: Vivi в ср, 17 апр , Задачи за състезания. Тест за проверка на изходно ниво Десетични дроби. Лице на фигури в квадратна мрежа.

Урок за 3 клас Деление с остатък. Амбър, аз свалих всички тестове. Нови задачи за 2 клас.

Други статии:

  1. Звездан - 04.04.2020 в 21:16

    Нормален вид на едночлен. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас.

    Буда - 04.04.2020 в 02:21

    Сфера и кълбо.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *